top of page
  • Foto van schrijverladimee

Ecologische wasproducten


Duurzaam Wassen: Ontdek de Revolutie van Ecologische Wasstrips.


In de wereld van milieuvriendelijk wassen zijn ecologische wasstrips de nieuwste sterren.

Deze innovatieve alternatieven voor traditioneel vloeibaar wasmiddel en waspoeder bieden niet alleen een groenere oplossing voor het schoonhouden van onze kleding, maar dragen ook bij aan het verminderen van plastic afval.


Met een compact en lichtgewicht ontwerp elimineren wasstrips de noodzaak van plastic flessen en verpakkingen. Ze zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen en verminderen daarmee de ecologische voetafdruk van je wasroutine aanzienlijk. Bovendien zijn ze geformuleerd met natuurlijke ingrediënten, waardoor ze vriendelijk zijn voor zowel het milieu als je huid. Het gerenomeerde Duitse Dermatest testte de Brauzz wasstrips en gaf het hoogst haalbare label, 'excellent'


Ontdek in onze nieuwste blogpost de voordelen van ecologische wasstrips, hoe ze werken en waarom ze een essentieel onderdeel kunnen worden van jouw duurzame levensstijl. Maak de overstap naar een schonere wasroutine en draag bij aan een groenere planeet met deze eenvoudige, maar krachtige ecologische oplossing.”


Geen 3 verschillende soorten wasmiddel meer.

Het is een universeel wasmiddel dat geschikt is voor wit, gekleurd en donker textiel en voor alle temperaturen van 15 tot 95 graden C.

Je hebt ook altijd de juiste dosis, want 1 wasstrip is voldoende voor 1 lading was!

Het kan ook gebruikt worden voor wol, zijde of kasjmier en je het is geschikt voor de handwas.

Alleen maar voordelen dus.

Het is een krachtig wasmiddel. De wasstrips wegen slechts 2 gram per stuk en zorgen toch voor een schone en frisse was!

Je kan tevens ook kiezen uit Seabreeze of Lavendel.


Wat doen we nu met die plekken?

Bloed, aarde, rode wijn, ... iedereen krijgt wel eens te maken met de meest hardnekkige vlekken. Op die momenten is een extra voorbehandeling aangeraden. Vanaf nu kan dit op een makkelijke duurzame manier met de 100% natuurlijke vlekverwijderaar.


Hoe werkt het?


  1. bevochtig de vlek(ken) met een beetje water

  2. Wrijf de vlek goed in met vlekverwijderaar

  3. Gooi het dan in de wasmachine met een wasstrip of spoel grondig af met water.


95% van de gebruikte ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, dus vanaf nu kunnen we echt spreken over schone was, letterlijk en figuurlijk.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Matcha

コメント


bottom of page